от iivv на 22 Авг 2010, 10:58
Наско Чолев, БОП - аджия и голиам шпионин...
- Ти какъв го играеш сега, там в БОП - а?
- Никакъв...въпреки, че съм подполковник...Мен Бойко ме мрази открай време и сега търси начин как да ми удари балтията... Д`еба и корумпираното копеле! - изпусна се Чолев...Разказа ми, че като отишли на огледа веднага след сигнала за убийството на Бай Миле, него го оставили малко настрана. Докато обикалял, видял група ученички пред ресторанта на входа. За да демонстрира дейност, ги заразпитвал дали не са видели нещо.
- Ние идваме често тук - отговорили му те. - И знаем кой е убитият.
- Че защо ще идвате тук? - попитал ги Чолев, който беше голям пуритан, и веднага решил, че Бай Миле налита на ученички.
- Опитваме се да вземем автограф от Бойко Борисов, който от време на време идва да обядва с този чичко.
Чолев се зарадвал на мига, че ще изкара компромат за Бойко. Но един от колегите му също чул разговора.
- Много сте малки! Нищо не сте видели! - отпратил ги той...Въпреки смъртта на Бай Миле, Маджо си оставаше фактор и бях сигурен, че никога няма да ми прости...
...Бойко Борисов е пратил Цолов, КОС - аджията, ...да му каже, че не го интересува колко пари ще вземе за сина на Венци, а просто после иска да залови някой виновен.
- Бойко не ти ли е вече приятел?
- Изненадах се аз.
- Не - изкриви лицето си в злобна гримаса. - ... Нещо много си е повярвал напоследък... Въпреки това поддържаме някакви контакти заради общия ни бизнес...(БГ КРЪСТНИКА 2 - Георги Стоев)