Kolko struva edna jena i Za6to stanaha tolko prodajni

Re: Kolko struva edna jena i Za6to stanaha tolko prodajni

Мнениеот ORY на 15 Юли 2009, 14:01

една жена срува колкото най-близкия предмет с който можеш да се разделиш...затова умните трупат повече ненужни предмети....и в зависимост от уважението към съществуването или начина на живот опредеделят с кой предмет да се разделят...затова жените обиждат на предмети...

ORY

Мнениеот DimiturHitur на 15 Юли 2009, 18:14

edna jena struva tolkova kolkoto ima6 i ako svur6i si4ko i ti svur6va6 ne moje i da ti mogne slu4aino ako e to4na to togAVA se razbira

DimiturHitur

Мнениеот SonaPrison на 15 Юли 2009, 19:23

ORY написа:една жена срува колкото най-близкия предмет с който можеш да се разделиш...затова умните трупат повече ненужни предмети....и в зависимост от уважението към съществуването или начина на живот опредеделят с кой предмет да се разделят...затова жените обиждат на предмети...

не можах да разбера последните ти 3 изречения...
Казваш: затова умните трупат повече ненужни предмети - кои "умните"? Умните жени или умните мъже? Не разбрах, кой от двата пола е Плюшкин, според теб?
Следващото изречение, още повече не мога да го осмисля как става това - каквото е уважението...( на кой?) към съществуването.... (на какво?) или начина на живот...(на кое?) определят с кой предмет да се разделят... (с КОЙ - одушевен предмет или с КАКЪВ - неодушевен предмет?)
"...затова жените обиждат на предмети..." Ако ПРЕДМЕТИТЕ са одушевени е напълно възможно! Би ли дал пример, как обиждат жените на предмети, че аз не мога да се сетя! Ивинявай, но наистина не разбрах какво точно искаше да кажеш... ей, тука сега си блъскам главата в стената и не мога да осмисля :? :oops:
iivv написа: Sona Prison , практикуваш ли анален секс?

iivv написа:sona prison, ти жена ли си? мислиш като нещастен мъж, а изглеждаш като тайландски травестит
и аз разбирам от съвременен български език, но много неща не разбирам от писанията ти, пр. църкаше

SonaPrison

Мнениеот nadelinka82 на 15 Юли 2009, 19:35

Мили момчета, само не мога да разбера на какви момичета сте попадали, че сте си създали такова мнение!!! Продължавайте да търсите... все някога ще попаднете на нещо добро!!!

nadelinka82

Мнениеот Svetlu6ka на 15 Юли 2009, 19:56

Струва различно за всеки,с когото се срещне - за един е безценна,незаменима,единствена;за друг - незабележима,безинтересна,не оставяща спомен!
Струваме толкова,колкото позволим да ни оценят или обезценят!

Svetlu6ka

Мнениеот nikolaysavov на 15 Юли 2009, 21:10

edna gena ne struva nishto,dami i gospoda!kakto i edin mug!tova sa givi sushtestva ot plut i kruv,koito gorqt ot misli i chuvstva,a ne nqkakva stoka ot ilienzi,genskiq pazar,bitaka i prochee!dvata pola sa bezcenni i edin bez drug ne mogat!inache smenete vuprosa-zadaden e greshno!popitaite ne kolko struva edna gena,a kakvo i struva na edna gena i na muga do neq da sa zaedno ,ako ne se ponasqt!prostoe-te ne sa edin za drug,a sa zaedno!zashto?
otkak svqt svetuva,e mnogo aktualen edin vupros!i toi e sledniq-koe subira horata?lubovta ili straha da ne ostanat sami?neobhodimosta da suzdadat potomstvo(ravnosilno na tova za samotata) ili tui silnata neobhodimost ot seksualna naslada?
ili moge bi i dvete?ne mulchete-otgovorete de!
istinata e,che givota e tvurde slogen!kakto i choveshkite vzaimootnosheniq!ot burgoaziqta prez kapitalizm ,socializma,ta do demokraziqta,za koqto nie ne sme dorasli,choveshkite zennosti se oburkaha totalno!predi 50 godini se e schitalo za grqh genata da ne e detstvaena predi svatbata,sega za takova neshto """vkarvat v ludnizata"""!i vinagi genata se prodava na svatbata!
prodagni geni ne znam dali ima,no sus sigurnost vseki si ima zena i na koito ne mu iznasq,da si tursi drug!no:ima edno neshto ,koeto e gizneno vagno!i to e:NAVREMENNOTO OTKROVENIE!qsno li vi e kakvo e tova?
ako dvama sa edin za drug,da si go kagat i pokagat,ako ne sa-sushto!no nikakvi agonii!nikakvi zabludi!navreme!
seksut bil hubav,portfeilut bil debel!drun-drun!ako s tozi chovek vie nqma da si pasvate kato semeistvo,slagaite krai s chest i dostoinstvo!golqma rabota,che v momenta vi e hubavo!
gore dolu e qsno koi sa prodagni!tova sa dvulichnizite!onezi,koito vmesto da si raztrubqt nedostatucite,gi prikrivat i se pravqt na sveta voda nenapita!

nikolaysavov

Мнениеот Dessitas на 15 Юли 2009, 22:04

Колко струва една жена ли?
А дали се продава изобщо?
Щом има търсене има и предлагане,друг е въпроса,че май само за жени има търсене.....Все повече се убеждавам,че българските мъже,голям процент от тях-не струват и стотинка от най-ниско платената жена.
В крайна сметка-всеки е безценен сам по себе си.Няма две еднакви неща,няма и да има.
А ако някоя жена е решила да се продава-ми живота си е нейн-нека си го изживее както на нея и се иска и и харесва.Нали на вас не пречи да живеете своя.
Бъдете уникални във всеки един момент-затова сме създадени-да сме различни и ценни,та ако ще и за един човек :)

Dessitas

Мнениеот la_cost на 15 Юли 2009, 22:05

nikolaysavov, с цялото ми уважение към Айнщайн- ДА ТИ ПИКАМ НА ПОСТА! Луд трябва да е човек, че да чете 100 реда на шльокавица...

la_cost

Мнениеот joints на 15 Юли 2009, 23:03

la_cost написа:nikolaysavov, с цялото ми уважение към Айнщайн- ДА ТИ ПИКАМ НА ПОСТА! Луд трябва да е човек, че да чете 100 реда на шльокавица...

:mrgreen: на мене ми се видя инересно,но не мога да го чета,макар да нямам проблеми с писането и четенето на латиница?!??!Но това ми беше трудно определено,и зарязох на втория ред :mrgreen:
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!

joints

Мнениеот SonaPrison на 15 Юли 2009, 23:09

joints написа:
la_cost написа:nikolaysavov, с цялото ми уважение към Айнщайн- ДА ТИ ПИКАМ НА ПОСТА! Луд трябва да е човек, че да чете 100 реда на шльокавица...

:mrgreen: на мене ми се видя инересно,но не мога да го чета,макар да нямам проблеми с писането и четенето на латиница?!??!Но това ми беше трудно определено,и зарязох на втория ред :mrgreen:

и аз така.. не ми се занимава..много е дълъг поста
Джойнтс, еваларка на теб, бро хахахах... ти си знаеш ;)
iivv написа: Sona Prison , практикуваш ли анален секс?

iivv написа:sona prison, ти жена ли си? мислиш като нещастен мъж, а изглеждаш като тайландски травестит
и аз разбирам от съвременен български език, но много неща не разбирам от писанията ти, пр. църкаше

SonaPrison

ПредишнаСледваща

Назад към На лафче