Kolko struva edna jena i Za6to stanaha tolko prodajni

Re: Kolko struva edna jena i Za6to stanaha tolko prodajni

Мнениеот ljsilver на 25 Дек 2009, 08:59

Sa6tiq vapros moje da se zadade i za majete.Sledovatelno vinoven e ne polat na subekta a negoviq umstven bagaj.I sled kato razbere6 4e nqkoj se e prodal,razberi i za kolko to4no.
E ,to4no tolkova struva

ljsilver

Мнениеот 7933 на 25 Дек 2009, 10:31

BoBoSto написа:
7933 написа:Parvo zastoto jenite sa Tapi - ma mnogo tapi
vtoro zastoto vapreki che sa tapi ma mnogo tapi se misljat za xitri
treto zastoto sa neiskrenni
4etvarto edna jena struva tolkova kolkoto si gotov da si platis za sex
peto ako prochelite do tuk jeni ne sa izbuxnali v klasi4eska bolka ot istinata -chestito vie ste izkluchenieto koeto opredelja praviloto za ostanalite ste to4no takiva bokluci kakvito ste se po4uvstvali spored emociata vi v momenta :ugeek:

Хора ама вие плащате ли си за секс :o :roll: Стегнете се!!!!! Аз съм по-стар от повечето вас и все още си го получавам безплатно. 8-) :roll: 'бали му майката що тъй :twisted:

vsi4ko e mnogo prosto bobosto nie govorim principno a ti v chastnost . Njma da zasjagam nasata chastnost v tvoja smisal zastoto vaprosa e na druga plostkost,samo se zamisli otgovora ti v tazi plostkost - principnata kakvo govori a imenno che jenata struva tolkovakolkoto si gotov da platis zaneja....t.e ti ne sigotov da platis nisto ili ne plastas i s kakvi jeni si njma da komentiram :)
govorja principno...t.e. da se zamislis che prosto ne si sxvanal vaprosa i otgovora ti otiva v sferata samoreklama...

7933

Мнениеот BoBoSto на 25 Дек 2009, 11:49

Моя, нашия, плоскост, частност, самореклама, принципно, сфера.......... :roll: Уплетохта ма :?
Много добре съм я схванал темата ;) И изобщо не става въпрос кой как я приема ( принципно или конкретно ) Без да го приема лично който и да било: темата е идиотска, а половината от мненията по нея лъхат на комплекси по-големи от Люлин и Младост заедно :evil: И ама хич не се и опитвам да се прайм на пич пред жените :twisted: Просто ако се поогледаш на работното си място трее да си сляп за да не видиш, че процента на свиркаджий сред мъжката част не е по-малък - Е КАТО ША ГОВОРИМ ПРИНЦИПНО ТОВА НЕ Е ЛИ ПРОДАВАНЕ!! Просто не схващам друго! Като някой е разочарован от некоя - ми коментирайте ги поименно бе хора!! Претендирате за разум и ум - а така и не се научихте да не обобщавате.
И преди да скачате - вижте: имаше едни теми на едно Не_Достатъчно_Щастливо девойче... попрегледайте ги - и после обобщавайте!! Щот ония теми звучат за повечето от Нас точно толкова глупави и обидни, колкото тая и подобни теми на Тях.
Опитах се да съм максимално кратък и ясен. Това се опитах да кажа и в предишния пост ;) А това с к'ви съм аз...... И да коментирате, и да не коментирате се тая....... Сам си ги избирам, тъй че не се оплаквам :twisted:
".. Чудовищата наистина съществуват. Духовете също. Те живеят вътре в нас.... И понякога побеждават."

BoBoSto

Мнениеот joro_7 на 25 Дек 2009, 12:12

Здравейте и от мен :)

По беглите ми наблюдения върху жените, а и защото се държа искрено с тях и ми споделят много:

Жените не си лягат за пари - те искат парите да са по възможност осигурени ДО ГРОБ и да има В ИЗОБИЛИЕ.
Почти не познавам момичета, които ще си легнат с някой за 1-2 парцала / бутикови дрешки.

Целта е просто да си намерят По-По-По красив / богат / умен / добър / неправещ проблеми мъж.

Изводът ми е
Не че с пари задължително става, но определено е по-лесно :lol:

joro_7

Мнениеот martatabs на 25 Дек 2009, 14:18

BoBoSto написа:Моя, нашия, плоскост, частност, самореклама, принципно, сфера.......... :roll: Уплетохта ма :?
Много добре съм я схванал темата ;) И изобщо не става въпрос кой как я приема ( принципно или конкретно ) Без да го приема лично който и да било: темата е идиотска, а половината от мненията по нея лъхат на комплекси по-големи от Люлин и Младост заедно :evil: И ама хич не се и опитвам да се прайм на пич пред жените :twisted: Просто ако се поогледаш на работното си място трее да си сляп за да не видиш, че процента на свиркаджий сред мъжката част не е по-малък - Е КАТО ША ГОВОРИМ ПРИНЦИПНО ТОВА НЕ Е ЛИ ПРОДАВАНЕ!! Просто не схващам друго! Като някой е разочарован от некоя - ми коментирайте ги поименно бе хора!! Претендирате за разум и ум - а така и не се научихте да не обобщавате.
И преди да скачате - вижте: имаше едни теми на едно Не_Достатъчно_Щастливо девойче... попрегледайте ги - и после обобщавайте!! Щот ония теми звучат за повечето от Нас точно толкова глупави и обидни, колкото тая и подобни теми на Тях.
Опитах се да съм максимално кратък и ясен. Това се опитах да кажа и в предишния пост ;) А това с к'ви съм аз...... И да коментирате, и да не коментирате се тая....... Сам си ги избирам, тъй че не се оплаквам :twisted:
9.gif
БРАВОООО НА МОМЧЕТО.
9.gif (11.73 KiB) Прегледано 139 пъти
Изображение.....Изображение.....Изображение

martatabs

Мнениеот SYLVIA_ на 25 Дек 2009, 16:03

7933: "...i s kakvi jeni si njma da komentiram :)"

Извини ме, но би ли изкоментирал, все пак, жените, с които е БоБо? :lol: :lol: :lol: :lol: От контекста е видно, че си безумно компетентен, както и ясен в мисълта си... ;)
To escape the world, I got to enjoy this simple dance...

SYLVIA_

Предишна

Назад към На лафче