Да "поговорим" за животните,като биологичен вид !!!

Предложения за нови форуми и желание за модерирането им

Re: Да "поговорим" за животните,като биологичен вид !!!

Мнениеот Kikita_d на 15 Фев 2010, 01:44

SYLVIA_
При туморите всичко си зависи от самия тумор.Трябва да се вземе проба и да се изследва и от резултата зависи дали е добре да се отстрани, дори и да е злокачествен.Винаги при съмнение искай второ мнение от лекар.Ако си от София ти препоръчам да заведеш котето за консултация в клиника "Добро хрумване" http://dobrohrumvane.hit.bg/amb_uslugite.html .Гарантирам, че лекарите там са страхотни професионалисти и най-важни за тях са животните. Също така и Д-р Димо Димов от клиника Бест Вет; Адрес: ж.к. “Стрелбище”, ул. “Нишава” 113а ; тел. 02/958 81 30 и 0888 418 898 ; E-mail: bestvet@abv.bg
За инфо. и на другите: При очни проблеми най-добрият специалист с интереси в тази област е Д-р Борисов http://www.vet-center.hit.bg/

Renaissance
Явно нещо в това място го провокира да копае.По принцип копаят, ако искат да стигнат някъде през тази дупка :) ,примерно под ограда, или ако си заравят храна и си я търсят, но случая не е такъв предвид това, че е видно място, а те си я крият, а и прави такива големи дупки.Не мога да ти кажа, какво може да го провокира. Казваш, че е пътека, ако сложиш някаква настилка, съвсем простичка, колкото да не е пръст мисля, че ще си решиш проблема.
Последна промяна Kikita_d на 15 Фев 2010, 12:11, променена общо 1 път

Kikita_d

Мнениеот Renaissance на 15 Фев 2010, 02:16

Благодаря ти, но не ми е проблема в това, че копае. По-скоро искам да знам какво става с него, това е по-интересното за мен. Пътеката е бетонна и то копае под нея, всеки ден! Какво го привлича? Не си спомням там да съм заравял труп :D Брат ми няколко пъти слага цимент или нещо от сорта. То се измества до където е излял цимента и като японско багерче систематично и редовно:) Явно преградите не го смущават. Чудя се как не си разранява лапите и ноктите! Прави го само вечер или рано сутринта до към 7,00. През деня съм го виждал да се мотае по улицата с още едно, което явно му е роднина, но не копае. Ако скоро не успея да открия отговор за тоя му миньорски талант, ще ме зарази с любопитство и ще хвана лопатата :))

Renaissance

Мнениеот Kikita_d на 15 Фев 2010, 02:49

Шест часа сутринта е ... тъмнина ... снежна вихрушка се вие и вятъра бие през лицето ... цяла нощ е валяло и снега стига до коленете ... всичко спи в тази студена, зимна сутрин и не смее да се покаже на вън, заради коварното време ... само едно смело кученце рови ли рови усилено пръстта ... любопитен излизаш и хващаш лопатата ... започваш да копаеш рамо до рамо с кученцето ... то вече е взело дълбочина от един метър,но заедно продължавате да копаете, все по надълбоко ... вятъра ви бие безмилостно, а снежинките раздират кожата ... съседи и роднини се събуждат и гледат озадачено през прозорците ... клюкарките на квартала вече са на телефона, обсъждайки необяснимите ти действия... разнася се легенда, че там е заровен трупа на любовницата ти, която е искала да се разкрие пред жена ти ... вие все така усилено се трудите ... вече сте на предела на силите си, когато ... о, чудо! ... стигнахте до нещо ... кученцето развълнувано маха с опашка ... ти с нетърпение разравяш пръстта, за да видиш какво е откритието ... зениците на съседката се разширяват, в очакване да види труп на жена ... кутрето джавка щастливо и се върти около теб, подскача и се радва ... другите съседки стаяват дъх, очаквайки писъците на съседката да се разнесат по телефона ... отупваш и последната пръст и какво да видиш ... целта на кученцето е била ... отдавна заровен кокал ...
:lol: :lol: :lol:

Kikita_d

Мнениеот SYLVIA_ на 15 Фев 2010, 11:59

;) :lol:
To escape the world, I got to enjoy this simple dance...

SYLVIA_

Мнениеот martatabs на 08 Май 2010, 17:08

Колеги,в едим друг форум се заформи мн сериозен спор,а той е следния:Кои са по злобни-хората или животните? Това идва в отговор на ситуацията с детенцето нахапано от родвайлер.А сега ми кажете,чея е вината,на стопанина,на кучето,на родителите или на детенцето?
Изображение.....Изображение.....Изображение

martatabs

Мнениеот valio79 на 24 Май 2010, 20:43

Много обичам всички животни.Гледал съм рибки котета сега имам 3 кучета на вилата.Разбирасе ,че хлебарките са неприятни но щом сращна хлебарка,комар ,муха или пчела ако влязат в къщи ,почти винаги съм се опитвал да ги заловя и да ги пусна навън без да убивам.Това е любов към всички живи същества... :)
Някъде септември месец,всико свършва
GAME OVER!!!!

valio79

Мнениеот mitky-pitky на 24 Май 2010, 22:24

valio79 написа:Много обичам всички животни.Гледал съм рибки котета сега имам 3 кучета на вилата.Разбирасе ,че хлебарките са неприятни но щом сращна хлебарка,комар ,муха или пчела ако влязат в къщи ,почти винаги съм се опитвал да ги заловя и да ги пусна навън без да убивам.Това е любов към всички живи същества... :)

Ъ! Тва не е нищо бе човек.... Аз на микробите- микробите даже пускам навънка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение

mitky-pitky

Предишна

Назад към Нови Форуми