Да "поговорим" за животните,като биологичен вид !!!

Предложения за нови форуми и желание за модерирането им

Re: Да "поговорим" за животните,като биологичен вид !!!

Мнениеот Intelekt на 12 Ное 2009, 02:23

BoBoSto написа::oops: Аз от 6 години му търся, даже и му намирам . Ама не си ги дават :evil: а насила не бива. И на мен ми е кофти ама..... Не искат да се занимават след това с кученцата. Аз нямам претенций за малките после, ама ей на не дават. А и немските станаха кът. Виж ротвайлери и добермани да търсиш........
044.jpg

Ето го. Малко е дивичък да го оставя вътре. Иначе помага, като се мотая из гаража :lol:

Братле,ще ти донеса някое куче от тук.Има едно квартално куче - Рожка се казва.Тя е раждала поне 10 пъти.Малко е дърта,ама пък е дащна.Поне да си отебе твоя.Жал ми става като го гледам така и да знам,че е девствен :cry:

Intelekt

Мнениеот BoBoSto на 12 Ное 2009, 04:42

8-) Не ще, той не стига, че девствен па и сноб го раздава - искал расова кучка....... :roll: мислиш ли, че не съм му пробутвал кварталните. Той бил ценител.... :? Аз съм с по-малко претенций. Нема угодия човече :cry:

Не. Между другото доколкото знам не е хубаво да се пускат на други породи. Не знам доколко е вярно но разваляло поколението после. Не че съм го помъкнал по изложби ама сестра ми ша ме убие ако го изпусна........ :( Иначе всички питат за малки, но никой не дава женска :evil:
".. Чудовищата наистина съществуват. Духовете също. Те живеят вътре в нас.... И понякога побеждават."

BoBoSto

Мнениеот Intelekt на 12 Ное 2009, 11:18

BoBoSto написа:8-) Не ще, той не стига, че девствен па и сноб го раздава - искал расова кучка....... :roll: мислиш ли, че не съм му пробутвал кварталните. Той бил ценител.... :? Аз съм с по-малко претенций. Нема угодия човече :cry:

Не. Между другото доколкото знам не е хубаво да се пускат на други породи. Не знам доколко е вярно но разваляло поколението после. Не че съм го помъкнал по изложби ама сестра ми ша ме убие ако го изпусна........ :( Иначе всички питат за малки, но никой не дава женска :evil:

:lol: Не знаех,че и при животните тези,които се правят на важни си остават девствени :lol:
Аз нямам предвид да създаваш расово поколение от твоето куче.Просто да усети какво е женска кучешка ласка.Ей така колкото да загуби девествеността си.А после поколението да бъде каквото и да е.Пък нека сестра ти те убива.Егоистка,сакън кучето да не изклеца някоя :lol: :lol:

Intelekt

Мнениеот just_be на 12 Ное 2009, 12:39

BoBoSto написа: Верно КЪРТИ :D :D
Мойта немска овчарка, не пие хапчета, а кастрацията не съм си я и помислял като вариант - просто като се разгони препуска из двора кат гламав и лае повече от обикновено. Милото 7година си е девствено :? Собствениците на женски не си ги дават, защото после не им се занимава с бременна кучка :? . Между другото не мисля че суровото месо ги озлобява ( по-скоро е отношението към тях) Моя яде основно сурови кокали и ей тъй за спорта съм му вадил кокал от устата. Дърпа се и ръмжи, но не ме е хапал, от както му растяха зъбите, а не е и бит :)

Ами аз нали затова визирах уличните кучета :!: Защото тях никой не ги защитава - напротив :!: Ставала съм свидетел на потресаващи гледки - как човек пребива улично куче и си отива все едно нищо не е станало :!: Домашните кучета ми се струва нормално да не нападат стопаните си - дори и да ги хранят със сурово месо :oops: Все пак - не хапи ръката , която те храни - нали има една такава приказка :roll: Жалко , че те - животните , не могат да говорят - ако можеха , какво ли щяха да разкажат на нас Човеците - за самите нас :!:
Когато искаш нещо с цялото си сърце , рано или късно го получаваш . Но не и в момента , в който най - силно го желаеш !

just_be

Мнениеот martatabs на 12 Ное 2009, 20:19

По-добре да си траят,че туко виж станала трета междувидова война.Явно някои темели си избиват комплекси,като се гаврят с безащитни животинки.Лошото е,че не винаги е по-силите ти да им помогнеш,ама какво да се прави :?

Сетих се за един случай,съвсем сериозно.

С една съседка отивахме на работа,и си вървим по-пътя,по-едно време чухме скимтене направо да ти се скъса сърцето :cry: .Ослушах ме се,и какво да видим,едно кученце беше паднало в канал от тези с кръглите капаци.Съседката е мн чуствителна,към тези неща и ме помоли ,ако мога да сляза и да го взема.Понеже и аз съм нежна натура,слязах и го взех.При ваденето си кученцето се порастърси,и се наложи да се върна в къщи,за да се пооправя.Хубаво,че бях с работен гащеризон,както и да е.Беше безпризорно,но каква е разликата,все е жива душица.
После целия ми ден беше някак си по-значим,въпреки че закъснях,но нямаше поседствия. :D
Изображение.....Изображение.....Изображение

martatabs

Мнениеот just_be на 12 Ное 2009, 20:32

Ами да - колко по - хубаво е да сме добри ( дори и към едно абсолютно беззащитно животинче ) После и деня ти е по - пълноценен и ти самия се чувстваш щастлив и доволен от себе си - което пък ти дава много голям стимул за всичко , с което се захванеш да го правиш добре :!:
Когато искаш нещо с цялото си сърце , рано или късно го получаваш . Но не и в момента , в който най - силно го желаеш !

just_be

Мнениеот kremelina на 12 Ное 2009, 22:26

Когато направиш добрина независимо дали към човек или към животно се чувстваш удовлетворен, полезен, че не си се появил напразно на този свят, чувстваш се в истинския смисъл човек. За мен няма нищо по-прекрасно то това сутрин лятото да ме събуди песента на птичките (а самото настроенеие на песента, по начина по който пеят аз разбирам какъв ще ми бъе деня- пълен с положителни емоции или ще имам проблеми), ако се вслушаме в гласа на майката природа и успеем да разчитаме нейнияте кодове, това означава ,че вече сме достигндали на друго ниво, че сме по -възвишени същества. Да бъдем добри не само към себеподобните, но и към другите същества!!!
ЛЕДЕНО СЪРЦЕ - "ГАЛЕНИЦА НА СЪДБАТА"

kremelina

Мнениеот martatabs на 12 Ное 2009, 22:32

kremelina написа:Когато направиш добрина независимо дали към човек или към животно се чувстваш удовлетворен, полезен, че не си се появил напразно на този свят, чувстваш се в истинския смисъл човек. За мен няма нищо по-прекрасно то това сутрин лятото да ме събуди песента на птичките (а самото настроенеие на песента, по начина по който пеят аз разбирам какъв ще ми бъе деня- пълен с положителни емоции или ще имам проблеми), ако се вслушаме в гласа на майката природа и успеем да разчитаме нейнияте кодове, това означава ,че вече сме достигндали на друго ниво, че сме по -възвишени същества. Да бъдем добри не само към себеподобните, но и към другите същества!!!

Друг на мое място би се изсмял и помислил за глупаво това,което си написала,НО НЕ И АЗ.
Изображение.....Изображение.....Изображение

martatabs

Мнениеот kremelina на 12 Ное 2009, 23:45

martatabs написа:Друг на мое място би се изсмял и помислил за глупаво това,което си написала,НО НЕ И АЗ.
БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО. ОЦЕНЯВАМ ЖЕСТА, ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ СИ ЧОВЕК (написано с големи букви), А НЕ ЧОВЕЧЕ. :) :) :)
ЛЕДЕНО СЪРЦЕ - "ГАЛЕНИЦА НА СЪДБАТА"

kremelina

Мнениеот Intelekt на 13 Ное 2009, 00:35

martatabs написа:
kremelina написа:Когато направиш добрина независимо дали към човек или към животно се чувстваш удовлетворен, полезен, че не си се появил напразно на този свят, чувстваш се в истинския смисъл човек. За мен няма нищо по-прекрасно то това сутрин лятото да ме събуди песента на птичките (а самото настроенеие на песента, по начина по който пеят аз разбирам какъв ще ми бъе деня- пълен с положителни емоции или ще имам проблеми), ако се вслушаме в гласа на майката природа и успеем да разчитаме нейнияте кодове, това означава ,че вече сме достигндали на друго ниво, че сме по -възвишени същества. Да бъдем добри не само към себеподобните, но и към другите същества!!!

Друг на мое място би се изсмял и помислил за глупаво това,което си написала,НО НЕ И АЗ.

А аз бих ти стиснал ръката Марти.Няма по-голямо щастие от това да спасиш или да дариш живот на някоя изпаднала в беда душичка.Споделям и написаното от Кремелина.Голямо удоволствие ми доставя във всеки почивен ден,когато времето е хубаво,да се разходя с компания някъде извън града,сред природата.Няма по-успокояващо нещо.Не че секса не е толкова успокояващ,но има разлика в двете.Едното ти успокоява предимно тялото,а другото предимно душата.... :)

Intelekt

ПредишнаСледваща

Назад към Нови Форуми