Да "поговорим" за животните,като биологичен вид !!!

Предложения за нови форуми и желание за модерирането им

Re: Да "поговорим" за животните,като биологичен вид !!!

Мнениеот rumpelka на 11 Ное 2009, 22:09

хапчетата ги продават и в зоомагазините, макар ветеринарите да казват, че не са толкова безопасни. В къщи си имаме сиамка на 13г и все хапчетата ни спасяват, а също си имаме и кученце и то мъжко! / не им е лесно и на тях в тези дни /Здравословно котката няма никакви проблеми.

rumpelka

Мнениеот martatabs на 11 Ное 2009, 22:13

rumpelka написа:хапчетата ги продават и в зоомагазините, макар ветеринарите да казват, че не са толкова безопасни. В къщи си имаме сиамка на 13г и все хапчетата ни спасяват, а също си имаме и кученце и то мъжко! / не им е лесно и на тях в тези дни /Здравословно котката няма никакви проблеми.

Права си,те и антипаразитните ги спряха в магазините,щот някой иска да печели от тази работа.Ама аз пак си ги намирам.
Изображение.....Изображение.....Изображение

martatabs

Мнениеот rumpelka на 11 Ное 2009, 22:23

да, спряха ги уж завинаги толкова отдавна- да не се продават в зоомагазините, а само от ветеринари. Беше преди години.

rumpelka

Мнениеот kremelina на 11 Ное 2009, 22:35

Чета, чета и се чудя, това което правите с домашните любимци бихте ли разрешили да се приложи и на вас???????? Едва ли. Защо ли не прилагат кастрация при мъжете????? :lol: :lol: :lol: Най интересното е, че като настъпи критичния за мъжете период си вземат виагра от аптеката :lol: :lol: :lol: :lol: Животните и те са живи същества като нас и кои сме ние за да им причиняваме това?????? :idea: :idea: :idea: :idea:
ЛЕДЕНО СЪРЦЕ - "ГАЛЕНИЦА НА СЪДБАТА"

kremelina

Мнениеот rumpelka на 11 Ное 2009, 22:43

Ние сме хора- човеци т. е. - ние сме по- силните- можем да променяме света и го правим откак ни има!

rumpelka

Мнениеот martatabs на 11 Ное 2009, 22:55

Да разведря обстановката,
http://www.vbox7.com/play:60587157
,някои биха написали KURRRRRTIII ,след това :D

martatabs

Мнениеот BoBoSto на 11 Ное 2009, 23:43

martatabs написа:Да разведря обстановката,

Верно КЪРТИ :D :D
Мойта немска овчарка, не пие хапчета, а кастрацията не съм си я и помислял като вариант - просто като се разгони препуска из двора кат гламав и лае повече от обикновено. Милото 7година си е девствено :? Собствениците на женски не си ги дават, защото после не им се занимава с бременна кучка :? . Между другото не мисля че суровото месо ги озлобява ( по-скоро е отношението към тях) Моя яде основно сурови кокали и ей тъй за спорта съм му вадил кокал от устата. Дърпа се и ръмжи, но не ме е хапал, от както му растяха зъбите, а не е и бит :)
".. Чудовищата наистина съществуват. Духовете също. Те живеят вътре в нас.... И понякога побеждават."

BoBoSto

Мнениеот Intelekt на 11 Ное 2009, 23:50

BoBoSto написа:
martatabs написа:Да разведря обстановката,

Верно КЪРТИ :D :D
Мойта немска овчарка, не пие хапчета, а кастрацията не съм си я и помислял като вариант - просто като се разгони препуска из двора кат гламав и лае повече от обикновено. Милото 7година си е девствено :? Собствениците на женски не си ги дават, защото после не им се занимава с бременна кучка :? . Между другото не мисля че суровото месо ги озлобява ( по-скоро е отношението към тях) Моя яде основно сурови кокали и ей тъй за спорта съм му вадил кокал от устата. Дърпа се и ръмжи, но не ме е хапал, от както му растяха зъбите, а не е и бит :)

Не бъди жесток де.Намери ми някаква кучка да се ощастливи кучето.Моето е женско и не е девствено.Но не е раждало,макар да ми е ставало мъчно,че не е ставало майка.А е на 14 години вече :( Като член на семейството е у дома.Даже сега спи до мен :)
Image(067).jpg
Image(067).jpg (30.06 KiB) Прегледано 99 пъти

Intelekt

Мнениеот martatabs на 12 Ное 2009, 00:22

DSC00116-1.JPG
DSC00116-1.JPG (170.81 KiB) Прегледано 98 пъти

Ето и една от мен.
DSC00060.JPG
DSC00060.JPG (32.73 KiB) Прегледано 98 пъти

и още една.

martatabs

Мнениеот BoBoSto на 12 Ное 2009, 02:19

:oops: Аз от 6 години му търся, даже и му намирам . Ама не си ги дават :evil: а насила не бива. И на мен ми е кофти ама..... Не искат да се занимават след това с кученцата. Аз нямам претенций за малките после, ама ей на не дават. А и немските станаха кът. Виж ротвайлери и добермани да търсиш........
044.jpg
044.jpg (60.29 KiB) Прегледано 82 пъти

Ето го. Малко е дивичък да го оставя вътре. Иначе помага, като се мотая из гаража :lol:
".. Чудовищата наистина съществуват. Духовете също. Те живеят вътре в нас.... И понякога побеждават."

BoBoSto

ПредишнаСледваща

Назад към Нови Форуми