Правила в 160.bg

Правила, предложения, проблеми

Правила в 160.bg

Мнениеот 160.bg на 26 Авг 2008, 01:59

160.bg е сайт за мини блогинг
за съжаление много от потребителите не са разбрали идеята му и се сърдят, че постовете им се изтриват или се блокират профилите, за да избегнем тези недоразумения тук можете да прочетете правилата в сайта, на които трябва да отговарят постовете ви.

Блогът (съкратено от английското weblog) е вид уебсайт, където се пише, както в дневник, а новите попълнения са в обратен хронологичен ред. Блоговете често предлагат коментари или новини за определена тема, като храна, политика, култура, екология, социални проблеми, икономика, градска и суб-култура, или местни новини; други служат като лични дневници. Типичният блог съдържа текстова част, снимки или рисунки, връзки с други блогове и уебсайтове, които по някакъв начин са обвързани с общата тематика на блога. Като цяло този вид уебсайтове наблягат главно върху текста, но има и такива, които наблягат върху фотографията, аудио или видео файлове.
източник: wikipedia

Съобщенията, които оставяте трябва да отговарят на въпроса "Какво правите в момента?"

Ще бъдат изтривани съобщения, които са въпроси отправени към другите клиенти от типа: "тук ли сте ", "има ли някой"

Ако към съобщението сте добавили видео клип трябва да опишете клипа, който качвате за да улесните потребителите. Клипове без описание ще бъдат изтривани от модераторите.

Ако към съобщението сте добавили линк, опишете какво ще видят приятелите ви, които ще кликнат на линка. Постове с линк без описане ще бъдат изтривани.
*Забележка: "Вижте това" и "Хахаха" не са описания.

Ако искате да зададете въпрос или тема за обсъждане просто използвайте този форум!

Ако съобщенията ви не са подходящи за сайта 160.bg ще бъдат изтривани.
Последна промяна 160.bg на 12 Окт 2008, 14:59, променена общо 3 пъти

160.bg

Re: Правила в 160.bg

Мнениеот too_sweet на 11 Окт 2008, 02:30

mi kakvi suob6teniq moga da pra6tam?!

too_sweet

Мнениеот 160.bg на 11 Окт 2008, 02:32

too_sweet написа:mi kakvi suob6teniq moga da pra6tam?!

съобщения отговарящи на въпроса: "Какво правите в момента?"

160.bg

Мнениеот OkoBoko на 11 Окт 2008, 02:52

idwa mi leko slojno ikoga shte moga da mi se pokazvat pri drugite ?
By JERRY

OkoBoko

Мнениеот 160.bg на 11 Окт 2008, 02:54

Съобщенията ви ще се показват при съобщенията на всички други, след като започнете да пишете съобщения отговарящи на правилата на сайта.
Имайте предвид, че това не е автоматичен процес!

Ако искате да виждате съобщенията на конкретен потребител трябва да го "следите"

160.bg

Мнениеот LP_tralala на 11 Окт 2008, 13:01

не ги знам тия модератори на какъв принцип санкционират хората и защо направиха така че всички готини хора от сайта да го напуснат, но за мен капака беше че ме нямаше 4 дни в България, не съм сядала на компютър и като се върнах, влизам в сайта и се оказва че съм болкирана. :| ако някой ми каже защо, ще го почерпя

LP_tralala

Мнениеот BURKOV на 11 Окт 2008, 13:18

Прочетох правилата които бях прочел още в началото когато сайта заработи и не знаех за какво става въпрос... Прочетох и моите постове и не видях явна причина да бъда блокиран :) Моля кажете ми защо съм блокиран :)
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

BURKOV

Мнениеот radolinkaaa на 11 Окт 2008, 23:38

za6to nemoga da puskam suob6teniq.az sum nov potrebitel a nemoga?!

radolinkaaa

Мнениеот KiLL на 12 Окт 2008, 10:08

Правилата са ясни! само не е ясно защо не можем да пишем постове :roll: и съответно да спазваме правилника :roll:

KiLL

Мнениеот 160.bg на 12 Окт 2008, 15:14

В момента никой не е блокиран защото всички потребители могат да пишат съобщения, а тези които се интересуват от вашите съобщения ви следят и получават съобщенията ви.

На заглавната страница се покават съобщенията само на някой от потребители, чиито съобщения поддържат идеята на сайта.

За да се показват съобщенията ви на заглавната страница:
- изтрийте всичките си съобщения, които НЕ отговарят на изискаванията
- започнете да пишете съобщения, които отговарят на изискаванията

Създаването на нов профила няма да ви бъде от полза, тъй като новите профили все оше нямат история за да преценят модераторите дали те отговарят на изискванията.

160.bg

Следваща

Назад към Защо 160.bg