Сергей или Бойко

Правила, предложения, проблеми

Re: Сергей или Бойко

Мнениеот BoBoSto на 03 Юли 2010, 12:27

bibii написа:
Германия или Аржентина :lol:
Та какво, Сергей или Бойко ? Единият явен мошеник, а другият под прикритие! Този под прикритие, за сега държи рекорда по вземане на пари под масата или така наречен рушвет, който датира не от скоро. При онзи всичко е доста прозрачно, рекордите при него са други, които всеки навярно знае. Бойко лови престъпниците ли?! Ами да, преди проваляше операциите, защото се водеха преговори и съответно големи сумички му се плащаха, за да не ги опандизи. Сега държавни парички също така стоят на депозит в една банка и си кротуват за лихвичка. Те няма да ги крадът, те просто ще си вземат лихвата, докато всичко в държавата потъва и не се отпускат пари за нищо. Тотален срив в икономически план!
Шуробаджанащината и наглостта на тези управляващи продължават традицията. Направо съм потресен! Гледайте ТВ и вЕрвайте каквото Ви кажат. Евала на гърците .
Ей сега вече може да има акция "сладурите-2". :lol:

Е поне ше признаят, че сме Сладури - по-добре е от Нагли или Бандероли :lol: :lol: :lol:
".. Чудовищата наистина съществуват. Духовете също. Те живеят вътре в нас.... И понякога побеждават."

BoBoSto

Мнениеот bibii на 03 Юли 2010, 13:19

BoBoSto написа:
bibii написа:
Германия или Аржентина :lol:
Та какво, Сергей или Бойко ? Единият явен мошеник, а другият под прикритие! Този под прикритие, за сега държи рекорда по вземане на пари под масата или така наречен рушвет, който датира не от скоро. .......................
Ей сега вече може да има акция "сладурите-2". :lol:

Е поне ше признаят, че сме Сладури - по-добре е от Нагли или Бандероли :lol: :lol: :lol:

Да :lol: :lol: :lol:
Май Бойко и Цеци ще си останат само с тези акции и накрая като се тегли чертата и се види какво са свършили и май само са си експериментирали- няма осъдени, няма виновни, никой не е върнал парите. А да... върнал ги е за собствените им нужди. Ама такава шуробаджанащина е наистина в момента, че мене срам ме хваща. Егати смешниците. Махат кадърни кадри от администрацията и след това гледам един изникнал и, като се поинтересува човек кой е този и се оказва, че имат роднинска връзка, да не кажа, че живеят в един общ дом. Това са хората на Бойко. Какъвто вождът - такова и племето.
Така, като гледам до тук май ще има акция "Биби" :lol: :lol: :lol:
Последна промяна bibii на 03 Юли 2010, 13:32, променена общо 2 пъти
Изображение
Поздрави ;)

bibii

Мнениеот Kandahar на 03 Юли 2010, 13:30

И колегата Цветанов с багера....има да копа баварецо........
:lol: :lol: :lol:
Тарикат мъж не писка!!!

Kandahar

Мнениеот bibii на 03 Юли 2010, 13:35

Kandahar написа:И колегата Цветанов с багера....има да копа баварецо........
:lol: :lol: :lol:

Ше ми копне наеш ли кое :lol: :lol: :lol:
Последна промяна bibii на 03 Юли 2010, 13:47, променена общо 1 път
Изображение
Поздрави ;)

bibii

Мнениеот princessa_Anellia на 03 Юли 2010, 13:43

bibii написа: Да :lol: :lol: :lol:
Май Бойко и Цеци ще си останат само с тези акции

Никаква акция като хората не могат да направт тия двама смотаняци.

princessa_Anellia

Мнениеот bibii на 03 Юли 2010, 15:58

princessa_Anellia написа:
bibii написа: Да :lol: :lol: :lol:
Май Бойко и Цеци ще си останат само с тези акции

Никаква акция като хората не могат да направт тия двама смотаняци.

Добри сценаристи за театрална постановка. Всичко е толкова нагласено. Пълна пародия. Смешници . :lol:
Изображение
Поздрави ;)

bibii

Мнениеот BoBoSto на 03 Юли 2010, 17:03

Биби, за съжаление си прав - Смешници са, ама смешници дет докараха държавата до фалит....... визирам всички СЛЕД!! Виденов.. Колкото и да му е криво на Вальо, това ни беше най-успешният Премиер, ама мноо бързо му намериха цаката....... Пък Валката ако му е по-добре така, нека продължава да верва на Медийте................ А са некой ако ми каже що Експлорера ми заби в момента, в който написах Керемедчиев и ми затри половин страница пост............ Ама ме мързи да пиша наново......... да се оправят и да си провеждат, к'ви акций си искат, събирам си петичката и се махам........ Да си живеят в бетонните безумия, дет сътвориха, да си плащат данъците, да си дават премийте и 15-тите заплати и ДА СИ СЕ КРАДАТ....... На мен персонално ми писна...................

Що ли се сещам за една песен на ДДТ от края на социализма :evil:
............... и животът е кур четвъртит, и отзад е на всеки забит,
и кърви вече, не мога да живея,
писна ми значи и на вас да пея.........."
Само това помна от текста, ама май е достатъчно ..............

Аре АМИН господа управляващи...........
И ДА НИ Е ЧЕСТИТО НА КЮСТЕНДИЛЦИ !!!!!!!!!! ПЪРВИЯТ ГРАД БЕЗ ТЮТЮНОПУШЕНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА!!!!!!!!
ДА НИ Е ЧЕСТИТО И МАСОВОТО ОВЧЕ ПОДЧИНЕНИЕ!!!!!!!!!!
А аз си мислех, че в Република България законодателен орган е Народното събрание, а не Общинският Съвет.........
АМИН И ЗА ВАС Г-н ПАУНОВ............... И вие може да организирате една акция.........
То от "МАНЕКЕНИ" в политиката друго и не очаквам :evil: :evil:
".. Чудовищата наистина съществуват. Духовете също. Те живеят вътре в нас.... И понякога побеждават."

BoBoSto

Мнениеот vladi79 на 04 Юли 2010, 00:26

;) :mrgreen: Бобо,честито!
3239894926.jpg
3239894926.jpg (18.68 KiB) Прегледано 122 пъти

vladi79

Мнениеот BoBoSto на 04 Юли 2010, 03:29

vladi79 написа:;) :mrgreen: Бобо,честито!
Прикачения файл 3239894926.jpg вече е недостъпен

MERSI ама тея са ми леки :D Предпочитам си мойте. И без друго това ми е третата за деня ;)

021.jpg
021.jpg (13.78 KiB) Прегледано 102 пъти

BoBoSto

Мнениеот pepino на 04 Юли 2010, 06:56

AMa, ne moga da razbera SerGEJ ili BOJko, kakvo ste se zagrizili, njakoj ot tjah, da se e zagrizil za njakoj ot Vas tuka :P :P :D :D
Ja si se radvajte na ljatoto :lol:

pepino

Предишна

Назад към Защо 160.bg