''Жената никога няма да приеме, че не е права: тя само допуска, че не е успяла да се изрази достатъчно ясно.''
Аз нямам пост на аукционен пазар, а в сайт за запознанства и не търся застаряващ принципал - 2 в 1.
Като брокер Ви е известно, че търсенето се определя не само от желанието Ви, но и от Вашите възможности. Факторите определящи пазарното търсене са: равнището на дохода, броят на купувачите, конкуренцията и очакванията на купувачите. С най-добри намерения Ви съветвам да последвате - ефектът на замяната ( Е79 или нещо от сорта.)
Мъж с Вашата професия, разполага с квази - пари и не е ликвиден, за моето базово качество. Поради тази причина, нямам намерение да правя анализ на Вашата рентабилност, но не мога да не подчертая, че изчисленията Ви относно моята волатилност, са на търговец speculator. В моят пост не съм посочила всичките ми материални и нематериални активи, които притежавам, но си зная котировката и търся еквивалентност с определени изисквания ( адекватност, единство, стабилност и устойчивост, еластичност ), като предлагам контракт, за качествата в детайли. Формулата е:
качество = време + разходи.
Ако се промени една от величините се променя и резултата.
А от мен iivv за ΙD:15393 една руска пословица: '' За грош амуниции, за алтън амбиции.''