КЛУБ СЛАДУР !!!

Мнения и предложеният за новите купони на Sladur.com

КЛУБ СЛАДУР !!!

Мнениеот VCS на 12 Сеп 2009, 12:28

Време е някой да хване юздите и да се сформират сладурски клубове по големите градове и там да се организират сладурски партита !!!
А 2-3 пъти годишно може и национално парти "Сладур" да си правим :D .
Който е "За" , да дава идеи.... предполагам че от тук присъстващите сладури и сладурани има хора който разполагат с подходящи кафе клубчета ...
ЦЕЛУВКИ !!!

VCS

Re: КЛУБ СЛАДУР !!!

Мнениеот Dirty на 12 Сеп 2009, 13:15

като знам политиката на сайта сигурно ще трябва да се прати смс и да се стане ВИП-Сладур, иначе няма парти
Do you feel the ЧАЛЪМ? Do you see the ЧАЛЪМ? Do you hear the ЧАЛЪМ? Do you smell the ЧАЛЪМ? Do you touch the ЧАЛЪМ? Do you get the ЧАЛЪМ?

Dirty

Мнениеот lubo74lubo на 27 Сеп 2009, 15:53

Аз миналата година направих вип купон на сладура в софия сбрахме се хора беше хубаво но тая година се опитах но нищо не стана секи се услушва

lubo74lubo

Мнениеот ignatova на 27 Сеп 2009, 18:02

Дам.. ами, според мен няма смисъл чак от клуб.. ако искаш да се видиш със сладури, просто пусни тема. Така направих за морето.. и честно казано тези, които държах да видя, ги видях, с малки изключения.. другият вариант е пак с тема за купон, поне месец преди това. Това го мислих и аз тези дни, но честно казано не държа да се запознавам с всички. Тези, които ме кефят просто си ги каня :mrgreen: А другите, които искат да дойдат - ми, добре дошли :mrgreen:
Успех ;)
Храня всички.., но най- вече себе си :)
МОЛИТВАТА НА ОВЕНА: "Боже, дари ме с търпение... И си го искам ВЕДНАГА, ЧУВАШ ЛИ?!
Марс пак е в овен.. събуди се войнственото в мен :)

ignatova

Мнениеот stefanovaveri на 16 Мар 2010, 09:13

добро утро сладури :D

stefanovaveri

Мнениеот Intelekt на 16 Мар 2010, 11:37

Още един с непослушна глава :lol: :lol: :lol: Събрахме се де :lol:
Добро утро сладурано, да си жива и здрава.Хубав ден ти желая и да не забравиш 11-тата Божа заповед - СУТРИН ОБЕД ВЕЧЕР....... :lol: :lol: :lol:

Intelekt

Мнениеот monck на 16 Мар 2010, 13:50

rrrrrrrrrrrrrrr plias posle idvam az palia fas i na vsi4kite ot raz ........ne se puli a vsi4ko na6ega priemi i v ruce se vzemi

monck

Назад към Купони на Sladur.com